producten coatings
coatings
decoratieve effecten krijtverfmaker kleurkaart wie zijn wij verkooppunten
producten decoratieve effecten krijtverfmaker kleurkaart wie zijn wij verkooppunten
Craquelé effecten

Traditionele verven en vernissen op olie-basis drogen na verloop van tijd uit en beginnen te barsten. Polyvine geeft u de kans om dit typisch verouderingseffekt op een authentieke manier te imiteren door het gebruik van de volgende producten op acrylbasis :
Craquelé en Craquelure.

CRAQUELE   in 1-2-3 stappen foto veiligheidsfiche

Dit Craquelé van Polyvine reproduceert het doffe, stofferige effekt van oude verf op olie-basis door het invoegen van een laag Craquelé tussen twee lagen acrylverf. Wanneer men contrasterende kleuren gebruikt voor de basis- en toplaag van de acrylverf, wordt het barsteffekt nog extra geaccentueerd. Voor de meest realistische reprodukties gebruikt men een donkere ondergrond en een iets lichtere bovenlaag.

Verpakking : 100ml, 500ml, 1L
Verbruik: 15-20 m²/liter.
CRAQUELURE   in 1-2-3 stappen foto veiligheidsfiche

Reproduceert het regelmatige, gebarsten patroon van o.a. oud-porcelein of op oude schilderijen. craquelé vernis die craqueleert of barst .Craquelure bestaat uit 2 verschillende lagen : de basis- en toplaag.Verpakking : 100ml, 500ml, 1L
Verbruik: 8 m²/litre.CRAQUELURE PATINA

Voor Craquelure moet men de barsten accentueren om het meest authentieke verouderingseffekt te bekomen. Dit doet men best met witte of donkere Patina van Polyvine, een pasta die de barstjes opvult en kleurt.

Verpakking : 50gr

...naar boven
Polyvine Europe